Elektronikmässan Stockholm 2022

Framgångskonceptet kommer till huvudstaden tillsammans med Svensk Elektronik

Elektronikmässan kommer till Stockholm 2022

Den 6-7 april 2022 slår vi upp dörrarna på Kistamässan i ett unikt samarbete med branschföreningen Svensk Elektronik. En efterlängtad möjlighet för branschen att nätverka, inspireras samt göra affärer och planeringen är i full gång. Elektronikmässan har arrangerats sedan 2011 i Göteborg och är en uppskattad och välbesökt mötesplats i Västsverige. Tillsammans med Svensk Elektronik erbjuder vi nu den viktigaste mötesplatsen inom elektronikbranschen även i huvudstaden.

Elektronikmässan är den händelserika 2-dagarsmässan för hela elektronikbranschen. På mötesplatsen lanseras uppdateringar kring allt från elektronikproduktion, komponenter och material till embedded technology, IoT och cybersäkerhet. Här förenas kunder och leverantörer från hela elektronikbranschen i en inspirerande miljö präglad av framåtanda och innovationer i framkant. Möt den senaste tekniken, produktionen, utvecklingen och digitaliseringen på Elektronikmässan i Stockholm, 6-7 april 2022.

På plats samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som är på plats för att visa dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden. Dessutom erbjuder vi ett handplockat seminarieprogram fullmatat med nyttig inspiration och verkliga case – Vet du vad det bästa är? Allt är helt kostnadsfritt för dig i som är verksam i branschen!

UPPDATERAS:

Häng med i utvecklingen

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en mötesplats som gör det enkelt för dig att hänga med. Upptäck de senaste produktnyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

hallplan

SEMINARIER:

När det är dags kan du ta del av seminarieprogrammet här »

Vi strävar alltid efter att kunna ge dig de senaste nyheterna i branschen och allt där till för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar som kan hjälpa dig och din business på vägen. 

HALLPLAN:

Se till att investera din tid i aktiviteter som ger dig garanterad ROI. På Elektronikmässan i Stockholm har du som utställare möjligheten att via upp dina senaste produkter eller tjänster till helt rätt besökare, samla leads eller till och med göra rena affärer på plats! Ladda ner hallplanen för att se vilken monter som passar dig och ditt företag bäst. 

TRÄFFA BRANSCHEN OCH GÖR AFFÄRER

På mässan träffar du beslutsfattare & kunder

Rätt kontakter inom rätt kretsar är ett sant framgångsrecept, men att hitta kontakterna kan vara desto svårare. Vi på Elektronikmässan arbetar därför aktivt med att skapa genomtänkta mötesytor så att du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

Vill du veta mer?

Hur kan ett besök utveckla dig och din verksamhet eller vad kan ett deltagande som utställare innebära för era framtida affärer? Ta reda på alla fördelar som
Elektronik kan göra för er!

Alltid parallellt med Advanced Engineering

Elektronik arrangeras alltid parallellt med den internationella mässan för produktutveckling mot industrin, Advanced Engineering. Konceptet är beprövat, omtyckt och bidrar till en rad synergieffekter som skapar fördelar för både besökare och utställare på mässan. 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste elektroniknyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!