Om oss

Storyn om Elektronik – Sveriges viktigaste mötesplats för elektronikbranschen

Elektronik - För branschens bästa

Sedan 2011 har Elektronik arrangerats vartannat år med en solklar målsättning att bli elektronikbranschens viktigaste och mest självklara mötesplats i Sverige. Vi brinner för nätverk och tror på kraften i det fysiska mötet, just därför arbetar vi stenhårt för att skapa en arena som gör det så enkelt som möjligt för dig att träffas, utvecklas och göra affärer.

Under två intensiva dagar samlar vi allt ifrån nya uppstickare till etablerade branschjättar för att diskutera viktiga ämnen, trendspana och skapa effektiva affärsmöjligheter. Vi bjuder in allt ifrån experter, influencers och internationella proffs till utvecklare och analytiker. Hela branschen är samlad och vi vågar påstå att det här, på Elektronik, vi skapar möjligheter och förutsättningar för att fortsätta driva utvecklingen av framtiden inom elektronikbranschen.

En komplett mötesplats som ger resultat för din business

Hur kan ett besök utveckla dig och din verksamhet eller vad kan ett deltagande som utställare innebära för era framtida affärer? Ta reda på alla fördelar som Elektronik kan göra för er!

Alltid parallellt med Advanced Engineering

Elektronik arrangeras alltid parallellt med den internationella mässan för produktutveckling mot industrin, Advanced Engineering. Konceptet är beprövat, omtyckt och bidrar till en rad synergieffekter som skapar fördelar för både besökare och utställare på mässan. 

Häng med i nyhetsflödet

Vill du ha de senaste elektroniknyheterna i din inkorg och första tjing till våra event? Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, vi delger bara givande information – spam har aldrig varit vår grej!