Varför besöka?

Ett välinvesterat besök för dig och din business utveckling

Hitta leverantörer & partners

Rätt människor på rätt plats – Elektronik samlar hela branschen för att göra det så enkelt som möjligt för dig att både vårda dina befintliga relationer men framförallt skapa ny kontakter.  

Ta del av nyheter & trender

En viktig del för att hänga med i utvecklingen är att ha stenkoll på vad som händer på marknaden – Just därför har vi skapat en plats som gör det enkelt för dig. Upptäck de senaste produktnyheterna, trendspana och ta del av verkliga case.

Boosta dig i kunskap

Vi strävar alltid efter att kunna ge dig de senaste nyheterna ifrån branschen och allt där till för att du ska utvecklas i din roll och vardag. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar.

Nätverka

Det fysiska mötet är idag bland det mest värdefulla som finns. På Elektronik får du chansen att möta människor öga mot öga, knyta nya kontakter, göra affärer, ta lärdom och mingla!

SENASTE NYTT

Branschnyheter, blogginlägg, smart facts, produktnyheter och mycket mer.
Kostnadsfritt för dig i branschen

Du vet väl om att det är helt kostnadsfritt för dig i branschen att besöka oss? Vi har inte öppnat vår registrering än men börja prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du första tjing när biljetterna släpps!